09-08-2015

Genderdimensie

gen·der (het; o)

Het aspect van een vraagstuk dat betrekking heeft 
op het gender/de verschillen in het leven van vrouwen en mannen


Centraal in de androgyne agenda en het nieuwe normaal is de sekse, het geslacht, gender en de verregaande ontkoppeling van seksualiteit en intimiteit.

Wat is het doel van deze Public Relations campagne?
Ten eerste wil het diepgaand ingrijpen bij de vorming van de identiteit, waarin het geslacht een determinerende factor is.  Men draait het verschil tussen de man en de vrouw volledig om.  In het nieuwe politiek correcte Normaal en het vooruitgangsgeloof verwordt je geslacht iets waar je iets aan kan doen.  Het geslacht wordt je, als het ware, opgedrongen door de Natuur en dank zij de Vooruitgang gaan we nu de periode in waar dit niet langer een obstakel mag zijn.  Men geeft een nieuwe invulling aan het begrip 'gender', dit woord op zich is Newspeak in het Nederlands, ingevoegd sinds 1991.

gender het geheel van sociale en culturele kenmerken van een sekse 1991[Kunst en Schutte, Lesbiaans] <Engels

Ten tweede wordt seksualiteit losgekoppeld van intimiteit en verbinding tussen man en vrouw.  De oorsprong van 'Knowledge' en 'to know' ligt in het seksuele kennen van elkaar.  Deze vorm van kennen wordt ontnomen voor het verder isoleren van het van zichzelf vervreemde individu.

gender (v.) "to bring forth," late 14c., from Old French gendrer, genrer "engender, beget, give birth to," from Latin generare "to engender, beget, produce" (see generation). Related: Gendered; gendering.
 
Ten derde wordt de natuurlijke voortplanting op de helling gezet, waardoor er in een nabije toekomst aan kinderproductie wordt gedaan door middel van de in vitro bestelling van genetisch gemodificeerde kinderen, waaraan zowel de ouders als de samenleving bepaalde voorwaarden  koppelen.


Gay Pride

We zijn allemaal 'equal and the same', hieraan wordt een zeer doorgedreven anti-discriminatie wetgeving aan gekoppeld.  De holebi-orchestratie werd met ramkoers ingevoerd en door het strot geduwd van de samenleving.  Wie deze geprogrammeerde werkelijkheid niet onderschrijft, loopt het risico van vervolging.  Dit is in een periode van 25 jaar zo drastisch gepropageerd met een zwaar beladen emotioneel discours, zodanig dat de Rede en de Waarheid in snelheid koud werden gepakt.

Dit onderwerp is het Contrapunt van de Androgyne Agenda en de Transhumanistische Agenda.  Hierin komen de twee agenda's samen.  (Orgel, Organ, Orgaan)

Esoterisch betekent Knowledge: 'to know the ledge', 'to know where the edge is'.   De dwaas ziet de rand van de afgrond niet, ondanks de waarschuwingen loopt hij in zijn ijdelheid de afgrond tegemoet.  Er is geen ijsberg.






Ik ga me beperken tot een overdenking:

Als we op circa 25 jaar tijd gekomen zijn tot het 'normaal' van het in de poep nemen onder mannen en wederzijdse masturbatie tussen vrouwen - waardoor, als je het op de keper beschouwt vrouwen opnieuw gediscrimineerd zijn want masturbatie is geen sex - en door het politiek correcte denken gedwongen worden om het geslacht als iets bijkomstig te zien dat naargelang persoonlijk genderbewustzijn aangepast kan worden.
Als we deze lijn doortrekken, naar analogie met de HoLeBi's die 'gestigmatiseerd' worden door de maatschappij, is het argument voor pedofilie voorbereid; om dit in de ontplooiing van de agenda ook te moeten accepteren als het nieuwe normaal.  De kinderen die gebruikt worden door volwassen worden getraumatiseerd omdat het de samenleving is die het schuldbesef bij de kinderen induceert.  Het leitmotiv: als we als samenleving de Intergenerationele Liefde kunnen omarmen, zullen deze kinderen automatisch verlost zijn van het trauma.



Moobius/Jodorowsky - John Difool



pride (n.) late Old English pryto, Kentish prede, Mercian pride "pride, haughtiness, pomp," from prud (see proud). There is debate whether Scandinavian cognates (Old Norse pryĆ°i, Old Swedish prydhe , Danish pryd, etc.) are borrowed from Old French (from Germanic) or from Old English. Meaning "that which makes a person or people most proud" is from c. 1300. First applied to groups of lions late 15c., but not commonly so used until c. 1930. Paired with prejudice from 1610s.

hoogmoed zn. ‘eigenwaan’

http://scriptumdefunctorum.blogspot.be/2015/04/spieden-of-spijt.html


Geen opmerkingen:

Een reactie posten